Welkom! Fijn dat u ons bezoekt. Het team van www.eco-ledverlichting.nl heeft een jarenlange ervaring in verlichting en installatie.

Wij zijn experts op het gebied van LED-verlichting. Vanwege de energiebesparende mogelijkheden en het milieuvriendelijke karakter zal LED-verlichting de komende jaren de traditionele TL-verlichting vervangen.

Wij adviseren en inspireren mensen, bedrijven en kleine en grote instanties om te kiezen voor onze milieuvriendelijke en energiebesparende methode!

Onze filosofie is helder en aangepast aan de huidige tijd: wij helpen mensen op een gemakkelijke en goedkope manier te besparen op de bestaande verlichting. Wij zijn actief op zowel de zakelijke- als de privémarkt.

Het is eenvoudig om bestaande armaturen om te bouwen en geschikt te maken voor LED-verlichting. Ons team van professionals staat dagelijks voor u klaar! Door voor ombouw te kiezen bespaart u direct op uw energienota. Bovendien is het goed voor een gezond omgevingsklimaat. LED-verlichting ontwikkelt zich snel. Er zijn diverse kleuren die passen bij uw voorkeur. Zo kiezen ondernemers op kantoor vaak voor een zachte kleur geel. Wij luisteren graag naar uw voorkeur en verzorgen de passende oplossing.

Onze expertise? Wij rekenen snel en overzichtelijk voor u uit hoeveel geld u bespaart op uw energienota met onze energiezuinige LED-lampen! Vervolgens begeleiden we u bij het ombouwtraject. Bent u zelf handig? Prima, doen! Twijfelt u? Dan zijn wij u graag ter wille. Onze gecertificeerde installateurs staan u graag bij.

Soms is het namelijk beter om bestaande armaturen te vervangen door nieuwe armaturen. Een verouderde, doffe lampenbak kan een beperking in de verlichting tot gevolg hebben. Een oude VSA-starter, niet zichtbaar voor het oog, kost extra wattage. Onze experts hebben dat meteen in de gaten en zullen u professioneel adviseren.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen met u bepalen we de beste oplossing en rekenen we uit hoeveel u jaarlijks bespaart op uw energienota!

Wilt u ook besparen? Vraag direct een offerte aan!