Waarom portiekverlichting LED?

ECO-Led is al jaren trendsetter bij het aanbrengen van portiekverlichting Diverse grote projecten in de regio Den Haag hebben wij voorzien van gloednieuwe LED-verlichting. Goede en professionele verlichting van de portiek is een een hot item daarom is de oude verlichting vervangen door led een must. Bewoners willen graag de beste verlichting, maar dan wel duurzaam en zo goedkoop mogelijk. Welnu, ook daarom is ECO-Led de beste oplossing! Onze speciale armaturen zijn uitermate geschikt voor portiekverlichting. Milieuvriendelijk, goedkoop en de volle gloed zorgt voor maximale verlichting van uw portiek en galerij.

Voordelen VVE verlichting LED

Waarom zou u als VVE zijnde de investering in led doorvoeren? LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van TL verlichting. Zo zorgen LED lampen voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast heeft LED verlichting een veel langere levensduur, daarom is het veel goedkoper in onderhoud. Het aanbrengen van de juiste portiekverlichting is belangrijk omdat bewoners een gevoel van veiligheid moeten krijgen. Het bellentableau moeten goed te zien. Portiekverlichting meet nauw. De galerij moet optimaal verlicht worden maar niet voor overlast zorgen. Door middel van onze speciale energiezuinige led armaturen brengen wij de beste en meest efficiënte portiekverlichting aan.

Verenigingen van eigenaars twijfel niet, met ECO-Led straalt uw gebouw binnen een paar dagen weer als nieuw!

Portiekverlichting LED is in rap tempo de traditionele vorm van verlichting aan het vervangen. TL-buizen raken uit de gratie. Daar zijn eigenlijk drie belangrijke oorzaken voor.

  1. LED-verlichting is mooi, geeft een vollere gloed. Zeker wanneer men werkt met nieuwe armaturen.
  2. LED-verlichting heeft een lange levensduur. TL-buizen moet je sneller vervangen. Daarom is led verlichtingen goedkoper in onderhoud.
  3. LED-verlichting is laag in energieverbruik.

Mocht u overstappen op led portiekverlichting en galerijverlichting zijn er twee opties. U kiest voor nieuwe armaturen. Of u laat de armaturen van de TL-buizen reinigen en ombouwen. In beide gevallen verdient u uw investering terug.

Wij werken louter met de kwalitatief beste producten. Onze garanties op een rijtje:

  • Energiebesparing van 65%
  • Langere levensduur
  • Minimaal onderhoud
  • Terugverdientijd 1-3 jaar
  • Garantie 3 jaar

En bedenk dat energiebesparende maatregelen mogelijk door de overheid worden gesubsidieerd!

Wilt u ook besparen? Vraag direct een offerte aan!