De juiste verlichting vormt een belangrijk onderdeel van de aankleding van uw onderwijsinstelling. Schoolverlichting draagt bij aan het veiligheidsgevoel. Voldoende licht is essentieel voor de leerlingen en/of studenten wanneer ze toetsen moeten maken. Flikkerende TL-buizen zijn hinderlijk en kunnen zelfs van invloed zijn op de schoolprestaties.

Veel scholen en grote onderwijsinstellingen schakelen mede hierdoor over van traditionele verlichting naar LED. Hiermee wordt tevens op ‘groene’ wijze bijgedragen aan het energiedebat. LED-verlichting is beter voor het milieu, goedkoper in het gebruik, zorgt voor optimale omstandigheden, verbruikt 65% minder energie en gaat 10 keer langer mee dan TL!

LED-verlichting is in rap tempo de traditionele vorm van verlichting aan het vervangen. TL-buizen raken uit de gratie. Daar zijn eigenlijk drie belangrijke oorzaken voor.

  1. LED-verlichting is mooi, geeft een vollere gloed. Zeker wanneer men werkt met nieuwe armaturen.
  2. TL-buizen hebben een kortere levensduur dan LED-verlichting en zijn daarom duurder in onderhoud.
  3. LED-verlichting is laag in energieverbruik.

Mocht u overstappen zijn er twee opties. U kiest voor nieuwe armaturen. Of u laat de armaturen van de TL-buizen reinigen en ombouwen. In beide gevallen verdient u uw investering terug.

Wij werken louter met de kwalitatief beste producten. De voordelen van LED schoolverlichting op een rijtje:

  • Energiebesparing van 65%
  • Langere levensduur
  • Minimaal onderhoud
  • Terugverdientijd 1-3 jaar
  • Garantie 3 jaar

Wilt u ook besparen? Vraag direct een offerte aan!