Een glinsterende sporthal!

Of het nou om het trefbaltoernooi van uw kind gaat, een serieuze zaalvoetbalwedstrijd of de volleybalcompetitie voor ouderen. Uw sporthal heeft maximale verlichting nodig zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Wij helpen daarbij want eco-ledverlichting.nl verlicht iedere sporthal.

Dankzij onze LED-verlichting bent u altijd verzekerd van de perfecte verlichting. Niks is mooier dan een sporter zien juichen omdat hij zojuist haarfijn heeft gezien hoe zijn inzet doel trof! Maar er is meer. LED-verlichting is vele malen minder intensief in het onderhoud. En u bespaart ermee op uw energienota.

U kunt gebruik maken van uw oude armaturen. Maar stapt u over op onze nieuwe armaturen, dan bespaart u nog meer. Bovendien voorkomt u demping van het licht vanwege vergeelde en stoffige lichtbakken.

LED-verlichting is in rap tempo de traditionele vorm van verlichting aan het vervangen. TL-buizen raken uit de gratie. Daar zijn eigenlijk drie belangrijke oorzaken voor.

 1. LED-verlichting is mooi, geeft een vollere gloed. Zeker wanneer men werkt met nieuwe armaturen.
 2. TL-buizen hebben een kortere levensduur dan LED-verlichting en zijn daarom duurder in onderhoud.
 3. LED-verlichting is laag in energieverbruik.

Mocht u overstappen zijn er twee opties. U kiest voor nieuwe armaturen. Of u laat de armaturen van de TL-buizen reinigen en ombouwen. In beide gevallen verdient u uw investering terug.

Wij werken louter met de kwalitatief beste producten. Onze garanties op een rijtje:

  • Energiebesparing van 65%
  • Langere levensduur
  • Minimaal onderhoud
  • Terugverdientijd 1-3 jaar
  • Garantie 3 jaar

En bedenk dat energiebesparende maatregelen mogelijk door de overheid worden gesubsidieerd!

Wilt u ook besparen? Vraag direct een offerte aan!