Eenvoudig TL vervangen door led

Vaak krijgen wij de vraag: is het moeilijk om je bestaande TL-buizen om te bouwen naar LED-verlichting? Het antwoord is heel simpel: nee! Wij helpen je graag met het vervangen van je oude TL buizen! LED verlichting is bijna de meest voorkomende soort van verlichten. De oude traditionele TL heeft plaats gemaakt voor LED tl lampen.

TL lamp ombouwen naar led

Het grote verschil tussen LED en TL-verlichting is de driver. Dit is een elektronische printplaat die de verlichting regelt. Deze wordt standaard meegeleverd met onze LED-verlichting. De driver wordt in de buis, onzichtbaar achter de LED-lampen geplaatst. Daardoor is het mogelijk om eenvoudig uw oude TL-buis te vervangen door een LED tl buis. Dit is de goedkoopste en eenvoudige manier van ombouwen. Uw nieuwe LED-buizen zijn voorzien van alle benodigdheden en vervangt op deze manier de TL-verlichting.

Tl buis vervangen voor led

Het vervangen van de buizen voor nieuwe LED-verlichting is dus geen moeilijke klus. Mocht u dit desondanks door ons willen laten uitvoeren, dan is dat geen enkel probleem. Om er zeker van te zijn dat de vervanging van uw TL-buizen door LED-verlichting goed en professioneel gebeurt, raden wij het u ten zeerste aan. Omdat wij controleren of alles juist is bevestigd is en meteen kunnen checken hoe het met uw armaturen en aansluitingen is.

Als u besluit over te stappen op LED-verlichting is het raadzaam om ook uw armaturen te vervangen. ECO-LED verlichting levert complete pakketten inclusief lampen, armaturen en drivers. De voordelen hiervan? U bespaart nog meer vanwege de maximale lichtinval. Bovendien is het zeer duurzaam (u bespaart op onderhoudskosten) en milieuvriendelijk. Want armaturen met verouderde elektronica en lichtbronnen verbruiken meer energie. Het vervangen van bestaande armaturen is voor onze technische dienst geen probleem en gebeurt snel, adequaat en professioneel. U heeft er geen omkijken naar. Ten opzichte van andere bedrijven kunnen wij uw snel, professioneel en tegen een scherp tarief voorzien van armaturen en led tl buizen!

Wilt u ook besparen? Vraag direct een offerte aan!