Zwem in een prettige omgeving!

Wij hebben voor de verlichting van zwembaden de beste en goedkoopste oplossing. Zwembaden stappen massaal over op LED-verlichting. Een constante verlichting in alle ruimtes, van kleedcabines tot het zwembad zelf, creëert een warme sfeer waarin mensen zich op hun gemak voelen. De perfecte zwembad verlichting is een belangrijke aangelegenheid. Vanwege de verschillende mogelijkheden in kleurstellingen en hardheid van het licht is het mogelijk om de ideale afstemming van zwembad verlichting te zoeken. Wij hebben voor u de beste oplossing voorhanden. Natuurlijk moet u ook voor uw zwembad verlichting bij ECO-Led zijn!

Zwembad led verlichting

Onze spatwaterdichte armaturen beschermen de LED-verlichting tegen wateroverlast. LED-verlichting is eenvoudig in gebruik. Het aantal branduren neemt fors toe en er is veel minder onderhoud nodig. Omdat in ieder zwembad de verlichting constant brandt, zijn de energiekosten hoog. Als u nu overstapt op zwembad LED-verlichting, vormt dat een enorme besparing op de energienota van uw zwembad verlichting.

U kunt natuurlijk gebruik maken van uw oude armaturen. Maar stapt u over op onze nieuwe armaturen, dan bespaart u nog meer. Omdat ECO-Led werkt met de nieuwste technieken rendeert uw zwembad verlichting maximaal. Bovendien voorkomt u demping van het licht vanwege vergeelde en stoffige lichtbakken. Dat staat mooier en uw zwembadverlichting presteert optimaal.

Waarom ‘zwembad’ led verlichting?

LED-verlichting is in rap tempo de traditionele vorm van verlichting aan het vervangen. TL-buizen raken uit de gratie. Daar zijn eigenlijk drie belangrijke oorzaken voor.

  1. LED-verlichting is prachtige verlichting en geeft een vollere gloed. Zeker wanneer men werkt met nieuwe armaturen.
  2. TL-buizen hebben een kortere levensduur dan LED-verlichting en zijn daarom duurder in onderhoud.
  3. LED-verlichting is laag in energieverbruik.

Mocht u overstappen op led zwembad verlichting zijn er twee opties. U kiest voor nieuwe armaturen. Of u laat de armaturen van de LED lamp reinigen en ombouwen. In beide gevallen verdient u uw investering terug.

Wij werken louter met de kwalitatief beste producten. Onze garanties op een rijtje:

  • Energiebesparing van 65%
  • Langere levensduur
  • Minimaal onderhoud
  • Terugverdientijd 1-3 jaar
  • Garantie 3 jaar

En bedenk dat energiebesparende maatregelen mogelijk door de overheid worden gesubsidieerd!

Wilt u ook besparen? Vraag direct een offerte aan!