fröling's voor uw professionele gevelreiniging

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om uw gevel te laten reinigen in Den Haag en omstreken? Dan bent u bij fröling’s aan het juiste adres. fröling’s totaalonderhoud is uw professionele partner voor alle mogelijke gevelwerkzaamheden: van professionele gevelreiniging tot een complete gevelrenovatie.

Wij beschikken over een groot aantal vakmensen en hebben ervaring met alle soorten oplossingen rond gevelonderhoud. Bij fröling’s werken we met de meest geavanceerde apparatuur en volgens alle geldende Arbo- en milieunormen.

Op onze subpagina’s geven wij u graag een inzicht in de meest voorkomende gevelwerkzaamheden de bijbehorende technieken en de voor- en nadelen die hierbij horen. Uiteraard kunt u met verdere vragen altijd bij ons terecht.

Ook voor het impregneren van je gevel bent u bij fröling’s Totaalonderhoud aan het juiste adres. Daarnaast verrichten wij ook werkzaamheden als, graffiti verwijderen, chemisch reinigen, technisch reinigen onder hoge druk en het zandstralen van uw gevel.

Gevelreiniging prijs

Het reinigen van de gevel is belangrijk voor de waarde van uw woning. Bij fröling’s bent u aan het juiste adres wanneer u de reiniging van uw vervuilde gevel wilt laten uitvoeren door een deskundig en ervaren bedrijf in Den Haag.

Bij fröling’s hanteren wij een all-in prijs. Zo komt u niet achteraf nog voor onverwachte kosten te staan. Bent u al overtuigd van ons verhaal en wilt u, uw gevel laten reinigen door fröling’s totaalonderhoud?

U kunt te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar gevel@frolings.nl voor een indicatie van de kosten voor uw gevelreiniging. Ook kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via het offerteformulier op onze website.

Wij zijn gespecialiseerd in

Technisch reinigen

Onder technisch reinigen verstaan we het afspuiten van uw metselwerk onder hoge druk en met heet water.

Lees meer

Stoomreinigen

Voor een diepgaande reiniging van uw gevel beschikt fröling’s over meerdere Hot Aqua Blasters.

Lees meer

Zandstralen gevel

Het zandstralen van uw gevel is een zeer effectieve manier om uw gevel grondig te reinigen. Sterker nog: het optisch resultaat van zandstralen is 100 procent.

Lees meer

Vakkundig uitgevoerd gevelonderhoud.