Zandstralen van uw gevel

Het zandstralen van uw gevel is een zeer effectieve manier om uw gevel grondig te reinigen. Sterker nog: het optisch resultaat van zandstralen is 100 procent.

Er is ook een klein nadeel: de oppervlakte van de steen wordt licht aangetast. Daarom is het zaak na afloop de gevel te impregneren.

TORBO REINIGEN

De meest innovatieve manier om uw gevel te zandstralen is door Torbo-reiniging. Hiervoor mengen we Olivinezand, een mineraal zand met heel kleine korrel, met water en lucht. Het water dient alleen om het stof te binden. Het mengsel wordt onder lage druk op de gevel gespoten.

Door het water blijft het stof goed bijeen. Op die manier kunnen we het straalmengsel met speciale bakken weer opvangen, zodat er niets in de grond loopt. Zo zorgt het zandstralen van uw gevel voor minimale overlast.

Het optische resultaat van torbo-reinigen is 100 procent. Maar er is ook een nadeel: de baklaag van de steen wordt licht aangetast. Daarom is het essentieel om na het torbo-reinigen de gevel goed te impregneren. Maar dan heeft u met torbo-reinigen ook het beste resultaat mogelijk.

Vakkundig uitgevoerd gevelonderhoud.