Fröling’s de specialist in gevelrenovatie in jouw regio

Bij fröling’s totaalonderhoud kunt u niet alleen uw gevel laten reinigen, maar ook renoveren. In de regio Den Haag staat fröling’s bekend als een specialist op het gebied van gevelrenovatie en gevelrestauratie. Wanneer u dus op zoek bent naar een specialist op het gebied van gevelrenovatie in uw regio, dan is fröling’s de beste keuze!

De gevel is het visitekaartje van uw woning, tevens beschermt het de woning tegen bijvoorbeeld vocht. Wilt u de scheuren in uw gevel laten maken en uw gevel er weer als nieuw laten uitzien? Of is uw gevel toe aan een renovatie en wilt u verdere schade voorkomen? Dan bent u bij fröling’s totaalonderhoud aan het juiste adres!

Deskundige gevel reparatie

We hebben de nieuwste apparatuur in huis om iedere gevel reparatie efficiënt en vakkundig uit te voeren. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en ervaring en gaan geen enkel renovatieproject uit de weg.
Daarnaast geven wij ook graag een vrijblijvend advies. Weet u nog niet zeker wat of hoe u uw gevelrenovatie wilt? Dan denken wij uiteraard graag met u mee, wij hebben inmiddels zoveel projecten succesvol afgerond en zoveel gevels gezien dat wij u zeer gemakkelijk van het beste advies kunnen voorzien.

Kosten van uw gevelrenovatie

Investeren in uw gevel is zeer rendabel aangezien het ook van invloed is op de waarde van uw woning. Bij een gevelrenovatie nemen wij voor u een hoop werk uit handen en zorgen voor de beste afwerkingen van uw gevel.

Bij ons betaalt u voor een gevelrenovatie altijd een all-in prijs. Zo ontvangt u van ons niet meerdere offertes, maar krijgt u één overzichtelijke prijsopgave van ons waardoor u achteraf niet nog voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Elke gevel is anders en wij kunnen daarom niet gemakkelijk direct een uitspraak doen over de exacte kosten, hiervoor dienen onze deskundige medewerkers eerst van meer informatie voorzien te worden. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u heel gemakkelijk het offerteformulier invullen op onze website. Deze is dus in eerste instantie gebaseerd op de gemiddelde kosten voor een gevelrenovatie.

Uw gevel renoveren in Den Haag?

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten en deskundigheid, en wilt u door fröling’s uw gevel laten renoveren of restaureren? Wilt u de gevelrenovatie laten uitvoeren door een echte professional en een offerte op maat ontvangen waarmee u kunt besparen op de kosten. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de nummer 1 specialist in gevelwerken uit Den Haag!

U kunt ons telefonisch bereiken op 0174 – 79 24 21 of mail ons naar gevel@froling.nl. Het is daarnaast ook mogelijk om op onze website het offerte formulier in te vullen.

Naast uw gevel laten renoveren bieden wij nog veel meer diensten aan met betrekking tot uw gevel. Wilt u bijvoorbeeld uw gevel ook laten impregneren, kijk dan eens naar al onze diensten en wij helpen u graag verder.

Veelvoorkomende werkzaamheden

Reparatiewerken

Denk bijvoorbeeld aan het behandelen of vervangen van rollages, lateien, balkankers of kozijnankers.

Lees meer

Betonreparatie

Onze vakmensen hebben een zeer grondige kennis van betonreparaties. We werken snel en efficiënt, met een scherp oog voor kwaliteit.

Lees meer

Balkonrenovatie

Een belangrijk specialisme binnen fröling’s totaalonderhoud is de renovatie van balkons. Alle voorkomende werkzaamheden voeren wij snel en vakkundig uit.

Lees meer

Gevelverankering

fröling’s totaalonderhoud is dé specialist in de regio Haaglanden voor alle mogelijke toepassingen met het Thor Helical gevelverankeringssysteem.

Lees meer

Metselbedrijf

fröling’s totaalonderhoud is een metselbedrijf dat thuis is in alle mogelijke vormen van metselwerk.

Lees meer

Vakkundig uitgevoerd gevelonderhoud.