Specialist in gevelrenovatie

Fröling’s totaalonderhoud reinigt niet alleen gevels, maar renoveert deze ook. In de regio Den Haag staat Fröling’s bekend als een specialist op het gebied van gevelrenovatie/gevelrestauratie. Mocht u dus zoeken op ‘gevelrenovatie Den Haag’ dan is frölings de beste keuze!

De gevel is het visitekaartje van uw woning, tevens beschermt het de woning tegen bijvoorbeeld vocht. Uw huis er weer als nieuw laten uitzien? Of is uw gevel toe aan een renovatie? Dan bent u bij Fröling’s aan het goede adres.

Deskundig

We hebben de nieuwste apparatuur in huis om iedere gevel reparatie efficiënt en vakkundig uit te voeren. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en ervaring. Wij gaan geen renovatieproject uit de weg. Daarnaast geven wij ook graag vrijblijvend advies, weet u nog niet zeker wat of hoe u het wilt? Dan denken wij graag met u mee, wij hebben inmiddels zoveel projecten succesvol afgerond en zoveel gevels gezien dat wij u heel gemakkelijk van het beste advies kunnen voorzien.

Gevelrenovatie prijs

Investeren in uw gevel is rendabel, denk aan de waarde van uw woning. Wij nemen u een hoop werk uit handen en zorgen voor de beste afwerkingen. U betaalt een all-in prijs. Dat is overzichtelijk en u komt niet voor verrassingen te staan. Omdat elke gevel anders is kunnen wij hier niet zo gemakkelijk een uitspraak doen over de exacte kosten, hiervoor hebben onze deskundige medewerkers iets meer informatie nodig. Voor een vrijblijvende kostenplaatje kunt u heel gemakkelijk het offerte formulier invullen.

Gevel renoveren?

Bent u al lang en breed overtuigd dat u uw gevel wilt laten renoveren? Wilt u een gevelrenovatie laten uitvoeren door een professional? Een vrijblijvend prijsvoorstel op maat ontvangen? Door de specialisten in gevelwerken uit Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het offerte formulier in.

Veelvoorkomende werkzaamheden

Reparatiewerken

Denk bijvoorbeeld aan het behandelen of vervangen van rollages, lateien, balkankers of kozijnankers.

Lees meer

Betonreparatie

Onze vakmensen hebben een zeer grondige kennis van betonreparaties. We werken snel en efficiënt, met een scherp oog voor kwaliteit.

Lees meer

Balkonrenovatie

Een belangrijk specialisme binnen fröling’s totaalonderhoud is de renovatie van balkons. Alle voorkomende werkzaamheden voeren wij snel en vakkundig uit.

Lees meer

Gevelverankering

fröling’s totaalonderhoud is dé specialist in de regio Haaglanden voor alle mogelijke toepassingen met het Thor Helical gevelverankeringssysteem.

Lees meer

Metselbedrijf

fröling’s totaalonderhoud is een metselbedrijf dat thuis is in alle mogelijke vormen van metselwerk.

Lees meer

Vakkundig uitgevoerd gevelonderhoud.