Specialist in gevelrenovatie

fröling’s totaalonderhoud reinigt niet alleen gevels, maar renoveert ze ook. In de regio Den Haag geldt fröling’s als een specialist op het gebied van gevelrenovatie.

We hebben de nieuwste en modernste apparatuur in huis om elk project efficiënt en vakkundig uit te voeren. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en ervaring. Met fröling’s totaalonderhoud kiest u voor kwaliteit.

Op de onderliggende pagina’s staan we stil bij een aantal veelvoorkomende werkzaamheden en aspecten rond gevelrenovatie. Let op: fröling’s totaalonderhoud is ook dé specialist in verankeringssystemen.

Veelvoorkomende werkzaamheden

Reparatiewerken

Denk bijvoorbeeld aan het behandelen of vervangen van rollages, lateien, balkankers of kozijnankers.

Lees meer

Betonreparatie

Onze vakmensen hebben een zeer grondige kennis van betonreparaties. We werken snel en efficiënt, met een scherp oog voor kwaliteit.

Lees meer

Balkonrenovatie

Een belangrijk specialisme binnen fröling’s totaalonderhoud is de renovatie van balkons. Alle voorkomende werkzaamheden voeren wij snel en vakkundig uit.

Lees meer

Gevelverankering

fröling’s totaalonderhoud is dé specialist in de regio Haaglanden voor alle mogelijke toepassingen met het Thor Helical gevelverankeringssysteem.

Lees meer

Metselbedrijf

fröling’s totaalonderhoud is een metselbedrijf dat thuis is in alle mogelijke vormen van metselwerk.

Lees meer

Vakkundig uitgevoerd gevelonderhoud.