Wanneer opnieuw gevelverankering?

Een gevel is altijd verankerd aan de achterliggende constructie, soms een muur, soms een frame van beton of staal. De ankers waarmee de gevel vast zit, kunnen hun kracht verliezen, door bijvoorbeeld slijtage, corrosie, vorst of stormschade. Dat speelt vooral bij oude huizen. Het is dan zaak de gevelverankering opnieuw te doen.

Verschillende methodes

Er bestaan verschillende methodes voor gevelverankering. Vroeger moest vaak de bestaande gevel op de verankeringsplaatsen worden afgebroken. Dat is sinds kort verleden tijd dankzij het Thor Helical gevelverankeringssysteem. Dit zeer hoogwaardige, chemische verankeringssysteem wordt door de gevel heen geboord. Het is extreem duurzaam, kostenefficiënt en breed toepasbaar.

Niet alleen voor huizen

Gevelverankering met Thor Helical is niet alleen geschikt voor renovatieprojecten van huizen en monumenten, maar ook voor bruggen, kademuren, tunnels en andere constructies. fröling’s totaalonderhoud is dé specialist in de regio Haaglanden voor alle mogelijke toepassingen met het Thor Helical gevelverankeringssysteem.

Vakkundig uitgevoerd gevelonderhoud.