Gevelwerk

Gevelwerk is een breed begrip. Van reiniging tot renovatie, alle mogelijke werkzaamheden aan uw gevel vallen onder de noemer gevelwerk. fröling’s totaalonderhoud geldt in de regio Den Haag (en wijde omstreken) als een expert op alle onderdelen van gevelwerk. Onze specialisten hebben al jaren ervaring en zijn goed opgeleid. Geen reinigingsproduct of renovatie opdracht gaan wij uit de weg.

Reiniging en impregnatie

Technisch reinigen, stoomreinigen en Torboreinigen zijn de meest voorkomende technieken waarmee fröling’s totaalonderhoud dagelijks gevels reinigt. We kijken altijd samen naar de beste aanpak voor uw woning of pand. Hierbij letten wij op kostenefficiënte, maar kijken ook naar de oplossing voor de lange termijn. Elke omstandigheden en gevels zijn anders, wij geven graag advies op maat. Voor het impregneren van uw gevel maken wij gebruik van Prevosil en Funcosil. Dit zijn uiterst goede producten en tevens milieuvriendelijk.

Reparatie en renovatie

Onder reparatie en onderhoud van uw gevelwerk vallen alle soorten voegwerken. Zo hebben wij veel ervaring met:

  • specialistische voegwerken
  • gevelverankering
  • balkonrenovaties
  • betonreparaties

Op onze site vindt u per onderwerp uitgebreide informatie en veel foto’s van alle vormen van gevelwerk. Heeft u vragen? Of wilt u graag even contact om het over uw gevel te hebben? Onze specialisten staan voor u klaar om u vrijblijvend van vakkundig advies te voorzien.

Vakkundig uitgevoerd gevelonderhoud.