Voegbedrijf in regio Den Haag

Binnen de regio Den Haag geldt fröling’s totaalonderhoud als een voegbedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Uiteraard zeggen we geen nee tegen platvol, maar we waken er wel voor dat de oude disciplines niet uit het zicht verdwijnen.

Fröling’s Totaalonderhoud

Als voegbedrijf hebben we standaard een aantal mensen in vaste dienst die de specialistische voegtechnieken tot in de puntjes beheersen. Bij voegwerkzaamheden aan monumenten of nieuwe gebouwen met allure, is fröling’s totaalonderhoud het voegbedrijf waar al snel een beroep op wordt gedaan.

Alles onder 1 dak

Eigen steigers, een goed wagenpark (grotendeels op aardgas), een groot vast team – fröling’s totaalonderhoud is een voegbedrijf dat klaar is voor iedere klus. Voor de goede orde: ook kleinere opdrachten nemen wij graag aan. Meer informatie? Bel ons gerust.

Veelvoorkomende werkzaamheden

Voegwerk

Het is niet altijd noodzakelijk om het volledige voegwerk te vervangen. Wij kunnen ook loszittend of ontbrekend voegwerk herstellen.

Lees meer

Dilatatievoeg

Een dilatatievoeg is een elastische polyurethaan-voeg die grote trek- en drukkrachten kan opvangen en zeer goed bestand is tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht.

Lees meer

Knipvoeg

Een knipvoeg duurzame voeg die wordt weggesneden naar de steen en iets uitsteekt. Dat laatste maakt het een ander soort voeg dan de snijvoeg, die precies op de hoogte van de steen wordt weggesneden.

Lees meer

Platvol voegen

Platvol voegen is de meest voorkomende voegtechniek. De platvol voeg is snel en goedkoop en met de juiste techniek heel duurzaam. Bij fröling’s totaalonderhoud voegen we platvol tot een voeghardheid van 40. Dat is hoog.

Lees meer

Snijvoeg

De snijvoeg is een klassieke voegsoort die op enig moment zelfs dreigde uit te sterven omdat nieuwe voegmethodes beter pasten bij een efficiëntie-gedreven tijdsgeest. Gelukkig is het oude ambacht weer aan het herleven, want de snijvoeg is een bijzonder voegsoort met een klassieke, chique uitstraling, die perfect geschikt is voor monumenten of nieuwbouw met allure.

Lees meer

Vakkundig uitgevoerd gevelonderhoud.