De snijvoeg

De snijvoeg is een klassieke voegsoort die op enig moment zelfs dreigde uit te sterven omdat nieuwe voegmethodes beter pasten bij een efficiëntie-gedreven tijdsgeest. Gelukkig is het oude ambacht weer aan het herleven, want de snijvoeg is een bijzonder voegsoort met een klassieke, chique uitstraling, die perfect geschikt is voor monumenten of nieuwbouw met allure.

Kalk

Aan de specie van de snijvoeg wordt kalk toegevoegd, wat de specie smeuïg maakt. Met een voegspijker wordt de specie tussen de stenen geduwd. Aan de bovenzijde en onderzijde wordt de snijvoeg vervolgens licht naar binnen gesneden, zodat er enige ruimte ontstaat tussen de snijvoeg en de stenen. Het resultaat geeft de gevel een prachtige, dynamische uitstraling.

Fröling’s Totaalonderhoud

Bij fröling’s totaalonderhoud, werkzaam in de regio Den Haag, werken een aantal voegers die de snijvoeg tot in de puntjes beheersen. Het is iets duurder, want bewerkelijker, maar dan heeft u ook ene resultaat waar u vele jaren van mag genieten. Meer informatie? Bel ons gerust.

Vakkundig uitgevoerd gevelonderhoud.