Professionele Glazenwasser Den Haag

fröling’s totaalonderhoud is begonnen als een van de eerste professionele glazenwassers in de regio Den Haag. Dat was lang geleden. Anno 2012 gelden we vooral als een pionier in alle mogelijke facetten van de glazenwasserij. Technisch veelzijdig, transparant en met oog voor het milieu.

Glazenwastechnieken

De ladder wordt nog maar zelden uit de kast gehaald. Deze is vervangen door de aquapool, een telescoopstok die tot 15 meter hoogte de ramen perfect wast. Met gedemineraliseerd water en zeer zuinig in gebruik. Reinigingsmiddel is zelden nodig, wat natuurlijk goed is voor het milieu. Dat het gros van onze auto’s op aardgas rijdt, is ook mooi meegenomen.

Glazenwassen op grote hoogtes

Hoger dan 15 meter of lastige plekken? Dan zetten we onze hoogwerkers in. Die gaan tot 66 meter en als dat nog niet genoeg is, huren we een hoogwerker bij de Firma Blansjaar. Uiteraard beschikken onze glazenwassers over de juiste diploma’s.

Heldere contracten

Interesse in fröling’s totaalonderhoud als uw vaste glazenwasser? Graag bespreken we met u de mogelijkheden. Uiteraard werken we met transparante glazenwascontracten. Die zijn net zo helder als uw ramen na een wasbeurt.

fröling's, dé glazenwasser voor de omgeving Den Haag