Over fröling's

Wij zijn een veelzijdig bedrijf, dat zich bezig houdt met gevelwerken, glazenwassen, schoonmaakonderhoud en specialistisch reinigen. Wij gaan er vanuit dat iedereen op een schone locatie wil werken en al onze activiteiten zijn er op gericht om dit mogelijk te maken.

fröling’s werkt met meer dan 65 gediplomeerde fulltime medewerkers. Wij zijn in het bezit van het VCA* en het ISO 9001 certificaat.
Onze grote kracht is het uitgebreide pakket aan diensten die wij leveren. De opdrachtgever kan hierdoor al zijn schoonmaak- en reinigingswensen aan één bedrijf uitbesteden.

Ons team

De basis van onze kracht ligt in ons vaste team van ruim 65 gediplomeerde, fulltime medewerkers. Werknemers van fröling’s Totaalonderhoud zijn merkbaar toegewijd aan het bedrijf en dat vertaalt zich in een sterk werkresultaat.

Duurzaam ondernemen

Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een milieuvriendelijke wereld, die ook voor de generaties na ons leefbaar moet zijn.

•    Binnen ons wagenpark zijn er 12 auto’s die op aardgas rijden. 22 Diesel wagens rijden met een speciale roetfilter.
•    De schoonmaakproducten en materialen die we gebruiken zijn (voor zover mogelijk) milieuvriendelijk.
•    Werkzaamheden worden efficiënt gepland d.m.v. het volgsysteem in de auto’s.
•    Afvalstromen worden gescheiden verwerkt.

fröling's Werkwijze en kwaliteitsmeting

overonsfröling’s werkwijze is zo helder als glas:

•    Voor iedere opdrachtgever een vaste contactpersoon
•    Alle medewerkers dragen herkenbare bedrijfskleding
•    Afspraak is afspraak
•    Sluitingstijden bestaan niet
•    Schoon is ons visitekaartje
•    Elke opdrachtgever krijgt kwaliteit op maat
•    Veel aandacht aan begeleiding en opleiding van medewerkers

Kwaliteitsmeting uitgevoerde werkzaamheden:

In een daarvoor bestemde werkkast of op een andere overeengekomen plaats wordt een logboek neergelegd waarin eventuele op of aanmerkingen door een vooraf vastgestelde contactpersoon over de geleverde schoonmaakkwaliteit worden opgeschreven.

Dit boek wordt iedere schoonmaakdag door fröling’s schoonmakers gelezen en eventuele aanmerkingen worden indien terecht direct in orde gemaakt en afgetekend.

1x per 3 maanden controleert een fröling’s kwaliteitsmedewerker gezamenlijk met de schoonmakers het pand en de bevindingen hieromtrent worden in het logboek genoteerd.

De schoonmaakwerkzaamheden worden altijd op een vooraf afgesproken dagdeel uitgevoerd. En altijd door dezelfde schoonmaakploeg.

Oog voor het milieu

fröling’s Totaalonderhoud probeert op allerlei manieren haar steentje bij te dragen aan een meer duurzame wereld. Binnen ons wagenpark zijn er 12 auto’s die op aardgas rijden. Alle dieselwagens rijden met een speciaal roetfilter.

Waar mogelijk kiezen we bij het gebruik van schoonmaakproducten en materialen altijd voor het meest milieuvriendelijke alternatief. Afvalstromen worden gescheiden. Middels een slim volgsysteem in de auto’s wordt fors bespaard op gereden kilometers.