Specialistische schoonmaakklussen

Op zoek naar een professionele partij voor een specialistische schoonmaakklus? Het moet gek lopen als we het bij fröling’s niet al regelmatig bij de hand hebben gehad. Van het leegruimen van woningen tot de totaalschoonmaak van supermarkten – voor een snelle en vakkundige aanpak bent u bij ons aan het goede adres.

Wij werken met de modernste apparatuur en met ervaren en uiteraard gediplomeerde schoonmakers. Elk schoonmaakproject wordt vooraf goed doorgesproken. Achteraf volgt een evaluatie. Wij werken onder andere voor gemeenten, zorginstellingen, VVE-diensten, vastgoedmakelaars, verhuurmakelaars en bedrijven.

Veelvoorkomende werkzaamheden

Zonnepanelen

Steeds meer huishoudens maken gebruik van groene energie, zoals zonnepanelen. Een positieve ontwikkeling want ook bij fröling koesteren we het milieu. Maar niet iedereen houdt er rekening mee dat ook zonnepanelen schoongemaakt moeten worden.

Lees meer

Tapijtreiniging

fröling’s is gespecialiseerd in professioneel tapijt reinigen, een vakgebied op zich. Niet alle tapijtvezels vragen om een zelfde behandeling. Ervaring en expertise kan vervelende resultaten voorkomen.

Lees meer

Dieptereiniging

fröling’s heeft een speciale unit Grootkeuken Hygiëne. De medewerkers van deze unit zijn specifiek opgeleid voor het diepreinigen van grootkeukens. Optimale hygiëne en een maximale eliminatie van bacteriële voedingsbodems vormen de focus van hun werk.

Lees meer

Linoleumvloeren

Linoleum vloeren staan bekend om hun duurzaamheid. Niettemin is het verstandig linoleum vloeren klein en groot onderhoud te gunnen. Daarmee wordt de levensduur van de vloer verdubbeld.

Lees meer

Natuurstenen vloeren

fröling’s geeft uw natuurstenen vloer haar oude glans terug met het Twister™ reinigingssysteem. Het revolutionaire systeem werkt met schuurschijven die zijn voorzien van miljarden microscopische diamantjes die de vloer zonder chemicaliën schoonmaken en polijsten.

Lees meer

Graffiti

fröling’s totaalonderhoud is gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti. Afhankelijk van de ondergrond beschikken wij over verschillende soorten geavanceerde apparatuur om graffiti effectief en relatief snel te verwijderen.

Lees meer

Dakgoten

Een vervuilde dakgoot kan grote problemen geven. Als het hemelwater niet goed afgevoerd kan worden, kunnen lekkages en andere problemen (vocht in buitenmuren, schimmels, houtrot) ontstaan.

Lees meer

Beplating

Negentig procent van alle bedrijfspanden is bekleed met gevelbeplating. Gevelbeplating komt in vele soorten: geprofileerde platen, sandwichpanelen, damwandprofielen, Trespa of andere soorten platen.

Lees meer

fröling's, hét schoonmaakbedrijf van Den Haag