Onze steigers

fröling werkt met Layher steigers, de beste en meest gebruikte steigers. Samen met u kijken wij welke steiger het meest geschikt is voor uw project.

Het Allround steigersysteem van Layher maakt het eenvoudig om voor ieder project precies de juiste steiger te plaatsen. fröling verzorgt zowel het transport als de montage en demontage. Deze stalen constructie garandeert maximale stevigheid en veiligheid. Ideaal voor grote renovatieprojecten. De constructie wordt door de ervaren technici van fröling professioneel in elkaar gezet conform de wensen en eisen van het project.

fröling maakt ook gebruik van de Blitz gevelsteiger. Deze is niet alleen in de bekende stalen versie beschikbaar, maar ook als aluminium steiger. Dat levert extra voordelen op zoals minder onderdelen, eenvoudige en dus snelle montage. Bovendien is het aluminium frame licht en eenvoudig verplaatsbaar. Uitermate handig voor binnensteden waar weinig ruimte is! Denk aan werkzaamheden als stukadoren, schilderen, voegen of gevelreiniging. Dat kan niet zonder een goede en veilige steiger plaatsvinden.

fröling's heeft altijd de beste steiger voor uw klus.