Steiger bouwen

fröling heeft al decennia lang ervaring in de steigerbouw. Professioneel, snel, bekwaam en adequaat bouwen wij onze steigers voor u op. U kunt altijd op fröling rekenen. Voor al uw klussen.
Uw project in de steigers?
Moet uw project in de steigers? Graag kijken wij samen naar de mogelijkheden en oplossingen. Hierbij letten wij nauwkeurig op wat er moet gebeuren en hoe de werklocatie er uit ziet. Vervolgens kunnen wij een scherpe offerte opmaken. Hiermee zorgt u ervoor, dat u uw werk met gemak kan uitvoeren. Bij ons zijn de belangrijkste speerpunten; veiligheid en gemak voor u als vakman.

Afbouwen steiger

Wij zorgen dat uw steiger ook weer op de afgesproken datum wordt afgebouwd. Mocht u tijdens het gebruik de steiger willen uitbreiden of heeft uw klus bijvoorbeeld toch vertraging? Dan zorgen wij ervoor dat u uw klus toch kunt afmaken. Wij ontzorgen u graag en bieden het totaalplaatje aan.

Rolsteiger opbouwen

Een steiger opbouwen is secuur werk en bij ons in vertrouwde handen. fröling zorgt voor een professionele montage van uw steigers. Wij hebben een gecertificeerd team van steigerbouwers en bouwen onze steigers zowel bij particulieren als bij bedrijven. Voor alle werkzaamheden bouwt fröling de juiste steiger. U kunt de steigers vanzelfsprekend ook bij ons huren.

Veiligheid

Al onze steigers beschikken over het veiligheidskeurmerk en worden regelmatig gecontroleerd. Het monteren en demonteren van de steigers voert fröling vakkundig uit. U heeft er geen omkijken naar.

froling’s wil zowel dat alle werkgevers en werknemers een goede werkomgeving hebben. We gaan dan ook zeer zorgvuldig te werk. Ook worden al uw wensen en eisen goed besproken voordat de steiger aangebracht voordat. Indien nodig komen wij graag langs tijdens de externe klus om te zien of alles naar wens functioneert.

fröling's heeft altijd de beste steiger voor uw klus.