Steiger huren

Een steiger huren? Zoek niet verder! fröling is al jaren de expert in de regio Den Haag voor de verhuur van steigers. Bij ons kunt u voor alle projecten uw steiger huren. fröling verhuurt steigers tot onbepaalde hoogte. U bent dus niet beperkt voor de duur en de hoogte van uw project. Bij fröling werken we met het beste materiaal Layher steigers.

Voor alle typen werkzaamheden heeft fröling de juiste steigers. Wij verhuren aluminium steigers voor de smalle snelbouw. Layher type Blitz. Bijvoorbeeld voor lichte daken of afdakjes. Ideaal voor kleinschalige projecten en makkelijk verplaatsbaar. Deze snelbouwsteiger is ideaal voor het snelle gevelwerk. Onze Blitz steigers zijn zowel in staal als in aluminium beschikbaar voor de verhuur.

Uiteraard kunt u natuurlijk ook onze allround systeemsteigers huren voor alle projecten, zoals gevelrenovatie en andere opknapwerkzaamheden. Deze brede stalen steigers zorgen voor stabiliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen. Ideaal voor grotere projecten. fröling is een gecertificeerd steigerbouwer VCA**.

Wij nemen u een hoop werk uit handen want de montage en het afbreken zit bij de prijs inbegrepen. U betaalt een all-in prijs. Dat is lekker overzichtelijk en u komt niet voor verrassingen te staan.

Interesse? Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Uw steiger huurt u het beste bij fröling!

fröling's heeft altijd de beste steiger voor uw klus.