Steigerbouwers

frölings, ‘steigerbouwer Den Haag’ het bedrijf dat u zoekt! Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat zich specialist op het gebied van steigerbouw mag noemen. Heeft u een klus in de hoogte? Dan kunt u bij ons terecht. Samen met 65 gediplomeerde medewerkers zorgen wij voor veilige steigers om op te werken. Wij zijn in het bezit van het VCA en het ISO 9001 certificaat.

Kennis en ervaring

Het bouwen van een steiger is een mooi vak, waarbij kennis en ervaring goed van pas komen. Laten wij dat bij fröling’s in overvloed in huis hebben. Wij werken met ervaren steigerbouwers die gespecialiseerd in het monteren van steigers zijn. Onze gediplomeerde medewerkers hebben in hun leven al zoveel steigerbouw projecten gedaan dat zij er zelfs over beginnen te dromen. Desalniettemin is elke werkplek anders en zorgen onze bekwamen mensen altijd voor de beste omstandigheden voor uw werkplek in de hoogte.

Steigerbouwbedrijf

fröling’s is er niet zomaar een steigerbouwbedrijf onder de vele steigerbouwbedrijven. Wij hebben een team die zich al jaren specialiseert in steigerbouw zowel het monteren en demonteren is voor ons dagelijkse kost. Ontelbaar veel projecten zijn er veilig afgerond voor allerlei verschillende opdrachtgevers. Geen project is voor ons te lastig. Wij zijn gecertificeerd steigerbouwer en zorgen voor een veilige werkplek voor uw werkzaamheden. Bij fröling’s bent u verzekerd dat de steiger veilig wordt gemonteerd.

Onze klanten kunnen ervan uitgaan dat wij een steiger bouwen dat staat als een huis! Onze opdrachtgevers hebben de samenwerking met fröling’s als zeer prettig ervaren. Mocht u in contact willen komen dan kan dit via e-mail, telefoon of via het contactformulier. Uiteraard voldoen wij aan alle algemene voorwaarden voor het plaatsen van een steiger.

fröling's heeft altijd de beste steiger voor uw klus.