Steigerverhuur

Op zoek naar steiger/gevelsteiger verhuur? Zoek niet verder! fröling is al jaren de expert in de regio Den Haag voor de verhuur van steigers. Bij ons kunt u voor alle projecten uw gevelsteiger huren. fröling verhuurt steigers tot onbepaalde hoogte. U bent dus niet beperkt voor de duur en de hoogte van uw project. Bij fröling werken we met het beste materiaal van Layher steigers.

Voor alle typen werkzaamheden heeft fröling de juiste steigers. Het brede aanbod varieert van aluminium rolsteigers voor de smalle snelbouw tot allround systeemsteigers voor de grotere projecten.

Vaste (gevel)steigers of lichte flexibele steigers?

Wij maken gebruik van de steigers van het bedrijf Layher. Het type Blitz van Layher gebruiken wij bijvoorbeeld voor lichte daken en/of afdakjes. Ideaal voor kleinschalige projecten en makkelijk verplaatsbaar. Deze snelbouwsteiger is ideaal voor het snelle gevelwerk. Onze Blitz steigers zijn zowel in staal als in aluminium beschikbaar voor verhuur. Daarnaast beschikt Layher ook over allround systemen die wij door en door kennen. Deze brede stalen steigers zorgen voor stabiliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen. Ook kunt u rolsteigers huren. Deze Ideaal voor zowel grotere als kleine projecten.

Gecertificeerde steigerbouwer

fröling is een gecertificeerd steigerbouwer (VCA). Zo zijn wij op de hoogte van de regelgeving en compliance binnen het stelsel van de VCA. Al onze bouwers zijn gecertificeerd, dat wil zeggen dat onze bouwers dus de nodige trainingen hebben gehad en examens gehaald (Meer hierover op de pagina steigerbouwers).

Steigerverhuur Den Haag

Onze werkomgeving is voornamelijk Den Haag en omstreken. Voor de mogelijkheden buiten Den Haag kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Gevelrenovatie project of een ander project? Bij fröling kunt u de beste gevelsteigers van Den Haag en omstreken huren.

Steigerverhuur prijzen

Wij nemen u een hoop werk uit handen want de montage en het afbreken zit bij de prijs inbegrepen. U betaalt een all-in prijs. Dat is overzichtelijk en u komt niet voor verrassingen te staan. Voor de exacte prijs willen wij u doorverwijzen naar het offerte formulier

fröling's heeft altijd de beste steiger voor uw klus.